2013.03.24.
14:00

Írta: Thou

Lányos játékok

A lányos játékok, egy eléggé speciális játék típus. Ezek a játékok, mint a neve is mutatja a lányoknak készülnek. Nem is olyan rég még, az online játékokkal inkább a fiúk játszottak. Aztán egyre több lány fordult az internet és az interneten található játékok felé. Ezt vették észre a játék fejlesztők és kezdték el ontani magukból az ingyenes lányos játékok remekeit.

Miben mások a lányos játékok?

lányos játékokElsősorban a témájukban. Mint ahogy gyerekkorban is a lányok inkább babáznak és más játékokkal játszanak, ez felnőtt korban is megmarad. Rengeteg olyan játék fajta létezik ami a gyerekkorig nyúlik vissza. Ilyenek például a lányos játékok egyik leggyakoribb fajtája az öltöztetős játékok is. Ezek a játékok a babázás örömét ültetik át, online formába.

Ezekben a játékokban a babákat, modelleket nekünk kell felöltöztetni. Mi választhatjuk ki, a ruhát, cipőt, sminket, sőt még az olyan kiegészítőket is mint az ékszereket. Az öltöztetős játékok nagyon népszerűek az lányos játékok között. Nem csoda, hogy havonta több százezer lány keresi ezeket az interneten.

Természetesen ezen kívül még rengeteg, fajtája van a lányos játékoknak. Ha alaposan körülnézünk az interneten akkor, nagyon sokfélét találhatunk. De én is ide teszek egyet a téma szerelmeseinek na és a csajoknak!:P

New day lányos játék

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék lányos játékok lányos játék ingyenes játékok játékok lányoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatottjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr875165633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása