2012.12.19.
08:26

Írta: Thou

A The War Z már Steamen is elérhető

A Hammerpoint Interactive zombis-túlélős MMO-ja mostantól Steamen is megvásárolható. A The War Z jelenlegi kliense "Foundation Release" állapotban van ami azt sejteti, hogy bár az alapfunkciók mind a helyükön vannak, ez még nem a végleges változat és a fejlesztők folyamatosan bővíteni fogják.


"A Steam remek lehetőség számunkra, hogy még több embert érjünk el a termékünkkel." - nyilatkozta Sergey Titov a játék producere. A The War Z jelenleg háromféle csomagban vásárolható meg, különböző játékbeli pénzmennyiséggel együtt. Az árak 10 és 50 dollár közt alakulnak, és a friss indulás alkalmából most 10% árengedményt is kapunk. Aki már rendelkezik a játék korábbi verziójával, az is ingyenesen hozzá tudja csatolni játékát a Steam fiókjához.


forrás: playdome

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatottjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr784972675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása