2012.12.26.
09:12

Írta: Thou

The Showdown Effect - lehet jelentkezni a bétára

A Magicka készítőinek új játéka jövő év elején jelenik meg, de a bétára már most lehet jelentkezni

The Showdown Effect címmel fog megjelenni a Magicka fejlesztőinek új játéka, a tervek szerint jövő év elején kerül a boltokba. Az Arrowhead Game Studios ezúttal egy oldalnézetes, verekedős akciójátékot készít, amely a saját jellemzésük szerint nem nélkülözi majd a klasszikus akció-mozik egyetlen jellegzetes kliséjét sem. Bőséges arzenál áll majd rendelkezésünkre, hogy egyszerre akár nyolcan is egymásnak eshessünk. Karakterünket is aprólékosan átszerkeszthetjük.
A játék fejlesztése remekül halad, így hamarosan kezdetét veszi a bétatesztelés, amelyre a hivatalos oldalon már lehet regisztrálni. Akinek kétségei vannak a játékkal kapcsolatban, az nézze meg a lenti trailert, valamint a képeket, hogy eldönthesse, érdekli-e a téma. ■

The Showdown Effect - lehet jelentkezni a bétára

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok lövöldözős játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatottjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr684981936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása