2013.01.19.
20:53

Írta: Thou

Online játékok ismét

A blog témájától eltérően most nem sima konzolos és pc-s játékokról fogunk írni, hanem az online játékokról. Nagyon sokan már nem vesznek boltokba játékokat, hanem inkább az egyszerűbb neten is elérhető böngészős játékok felé fordulnak. Ezek az úgynevezett casual, azaz az alkalmi játékosok, melyek ritkábban játszanak így bőven kielégíti az igényeiket egy-egy online játék. Ezeket a játékokat, különféle honlapok gyűjtik össze és kínálják a játékosoknak ingyen. A Játék Betyár - Online játékok tárháza is ilyen oldal, ahol számtalan kézzel válogatott játékot találhatunk meg. Az oldalon naponta több ezer felhasználó játszik ezért minden bizonnyal jó kikapcsolódást jelentenek ezek. A legnépszerűbb kategóriákat gyűjtötték össze egyetlen oldalon, így megtalálhatóak itt, a lövöldözős, autós, akció, ügyességi vagy akár a speciálisabb, de nagyon remek építős játékok is.

Persze a neten nagyon sok oldalba bukkanhatunk a megfelelő keresőszavak googleba való gépelésével. Manapság virágkorukat élik ezek az oldalak és programok, így aki egy jó játékra vágyik, nem sokat kell keresgélnie, hogy találjon egyet! Sok sikert és jó szórakozást mindenkinek ezekhez a játékokhoz és kérünk mindenkit senki se legyen túl kritikus velük szemben, hiszen ingyen vannak!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatottjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr585027808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása