2013.03.02.
08:43

Írta: Thou

Beyond: Two Souls játék, őszi megjelenése!

Elcsúsztatták az eredetileg tavaszra ígért PlayStation 3-exkluzív kalandjátékot. De legalább kaptunk egy új videót, Willem Dafoe-val.

A csúszást persze némi jó hír is kíséri, amolyan engesztelésképpen: a már így is impozáns színészgárdához csatlakozott a zseniális Willem Dafoe is, kinek tehetségét az Aviátorban, az Antikrisztusban és a Vadászban is megcsodálhattuk.

Dafoe nem épp cukormázas figurákra szabott arcberendezése a Beyondban is visszaköszön majd: egy Nathan Dawkins nevű, államilag megbízott tudóst alakít, aki a főszereplő Jodie különleges képességeit kutatja, ki tudja, milyen céllal. Kaptunk egy játékmenet-videót is kettejük találkozásáról -- hát igen, ez a technológia egyszerűen lenyűgöző!

forrás: pcguru

Szólj hozzá!

Címkék: pc játék játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatottjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr65112746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása