2013.03.24.
14:00

Írta: Thou

Lányos játékok

A lányos játékok, egy eléggé speciális játék típus. Ezek a játékok, mint a neve is mutatja a lányoknak készülnek. Nem is olyan rég még, az online játékokkal inkább a fiúk játszottak. Aztán egyre több lány fordult az internet és az interneten található játékok felé. Ezt vették észre a játék fejlesztők és kezdték el ontani magukból az ingyenes lányos játékok remekeit.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék lányos játékok lányos játék ingyenes játékok játékok lányoknak

2013.03.22.
13:39

Írta: Thou

Taxis játékok

Az online taxis játékok az autós játékok kategóriába sorolhatóak (amelyek pedig az online játékokéba). Ezekben a játékokban a autókkal kell játszanunk, de mint ahogy a téma neve is mutatja nem akármilyen autókkal hanem taxikkal! Elég sok ismert és kevésbé ismert taxis játék van a neten, mi megpróbáltunk a legjobbakból szemezgetni. Nem vagyok benne biztos, hogy sikerült az online taxis játékok krémjét összeszedni, de az biztos, hogy remek kis válogatás jött össze az oldalunkon.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok ingyen játék ingyenes játékok taxis játékok taxis játék

2013.03.13.
09:19

Írta: Thou

Galaxies invaded online játék

lövöldözős játékEmlékszik még valaki a Galaxians nevű játékra? Most itt van Nektek az online változata! Repülj be a mély űrbe az űrhajóddal és vívd meg a csatáid a különféle világok lakóival. Az idegenek flottája rengeteg hajóból áll, Te viszont egyedül vagy. Egyedül kell helytállnod és visszaverned a támadásaikat! Az egyes csaták után hajóddal visszatérsz a hangárba kijavítani azt és a csatákkal keresett pénzzel fejlesztheted is azt. Így egyre ütőképesebb hajód lesz!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék ingyenes játékok lövöldözős játékok űrhajós játékok űrhajós játék űrös játékok űrös játék lövöldözős játék

2013.03.02.
09:32

Írta: Thou

Online autós játékok

Nagyon sokan szeretik az autókat. Már kis korunkban, csodálattal tekintünk egy-egy szebb és különlegesebb autóra. Ha fiúnak születik a gyerek ez még hatványozottabban érvényesül. A legtöbb online játék, általában különféle kategóriákra bonthatóak. Ezeknek a kategóriáknak, külön-külön nagy rajongó tábora van. Ez az a tábor aki, folyamatosan ezeket a játékokat keresik az interneten.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok online játékok autós játékok

2013.03.02.
08:43

Írta: Thou

Beyond: Two Souls játék, őszi megjelenése!

Elcsúsztatták az eredetileg tavaszra ígért PlayStation 3-exkluzív kalandjátékot. De legalább kaptunk egy új videót, Willem Dafoe-val.

A csúszást persze némi jó hír is kíséri, amolyan engesztelésképpen: a már így is impozáns színészgárdához csatlakozott a zseniális Willem Dafoe is, kinek tehetségét az Aviátorban, az Antikrisztusban és a Vadászban is megcsodálhattuk.

Szólj hozzá!

Címkék: pc játék játékok

2013.02.02.
12:30

Írta: Thou

A németek a Valve-et perlik

Egy német vásárlói érdekeket képviselő egyesület bíróságra citálja a Valve-et, amiért a Steamen nem lehet eladni a megvásárolt digitális tartalmakat.

Valve

A digitális disztribúció egyik nagy hátránya, hogy a megvásárolt tartalmakat egy felhőrendszer tárolja és köti össze egy virtuális profillal, ergo nincs igazi fizikai produktum a vevő birtokában. Ennek velejárója, hogy a már kifizetett termék nem ruházható át másra, és az értékét is egyből elveszíti, olyan, mintha a semmiért fizetnénk. Ezt a legtöbb játékos elfogadta az évek során, mert cserébe stabil és jó rendszereket kap, folyamatos terméktámogatással és kialakult közösséggel -- különösen a Steam esetében, ugyebár. De persze mindig lesznek, akik nincsenek megelégedve, és követelik, hogy az internetes felhasználói szerződések igenis tegyék lehetővé a termékek árusítását.

Egy ilyen morcos tagokat tömörítő, vásárlói érdekeket képviselő csoport, a VZVB most pert indított a Steamet üzemeltető cég, a Valve ellen, amiért a Steam-profilokhoz kötött videojátékok nem értékesíthetők tovább. Az eset pikantériája, hogy a VZVB már 2010-ben is be akarta perelni Gabe Newellt és kompániáját, de akkor a német legfelsőbb bíróság alaptalannak találta a vádakat. A mostani ügyet a Steam felhasználói szerződésének vitákat szító, tavaly augusztusi módosítása tette lehetővé, ami gyakorlatilag ellehetetlenítette a steames panaszok okán indított pereket. Ez persze elég sarkított megfogalmazás, de a lényegen nem változtat: a Valve-nek szembe kell néznie a döntés okozta felháborodással és a vásárlók követeléseivel.

Hogy a német érdekképviselet elér-e valamit a vállalattal szemben, kérdéses, bár amennyi pénze a Valve-nak van, nem biztos, hogy a legjobb ötlet bíróságra vinni az ügyet. Főleg, hogy nemcsak a Steamen, de más digitális értékesítő rendszereken sincs utólagos eladás -- úgy látszik, az Origint már nem merte piszkálni a VZVB.
forrás: pcguru.hu

Szólj hozzá!

Címkék: per pc játék játékok valve

2013.01.19.
20:53

Írta: Thou

Online játékok ismét

A blog témájától eltérően most nem sima konzolos és pc-s játékokról fogunk írni, hanem az online játékokról. Nagyon sokan már nem vesznek boltokba játékokat, hanem inkább az egyszerűbb neten is elérhető böngészős játékok felé fordulnak. Ezek az úgynevezett casual, azaz az alkalmi játékosok, melyek ritkábban játszanak így bőven kielégíti az igényeiket egy-egy online játék. Ezeket a játékokat, különféle honlapok gyűjtik össze és kínálják a játékosoknak ingyen. A Játék Betyár - Online játékok tárháza is ilyen oldal, ahol számtalan kézzel válogatott játékot találhatunk meg. Az oldalon naponta több ezer felhasználó játszik ezért minden bizonnyal jó kikapcsolódást jelentenek ezek. A legnépszerűbb kategóriákat gyűjtötték össze egyetlen oldalon, így megtalálhatóak itt, a lövöldözős, autós, akció, ügyességi vagy akár a speciálisabb, de nagyon remek építős játékok is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok

2012.12.26.
09:12

Írta: Thou

The Showdown Effect - lehet jelentkezni a bétára

A Magicka készítőinek új játéka jövő év elején jelenik meg, de a bétára már most lehet jelentkezni

The Showdown Effect címmel fog megjelenni a Magicka fejlesztőinek új játéka, a tervek szerint jövő év elején kerül a boltokba. Az Arrowhead Game Studios ezúttal egy oldalnézetes, verekedős akciójátékot készít, amely a saját jellemzésük szerint nem nélkülözi majd a klasszikus akció-mozik egyetlen jellegzetes kliséjét sem. Bőséges arzenál áll majd rendelkezésünkre, hogy egyszerre akár nyolcan is egymásnak eshessünk. Karakterünket is aprólékosan átszerkeszthetjük.
A játék fejlesztése remekül halad, így hamarosan kezdetét veszi a bétatesztelés, amelyre a hivatalos oldalon már lehet regisztrálni. Akinek kétségei vannak a játékkal kapcsolatban, az nézze meg a lenti trailert, valamint a képeket, hogy eldönthesse, érdekli-e a téma. ■

The Showdown Effect - lehet jelentkezni a bétára

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok lövöldözős játékok

2012.12.19.
08:26

Írta: Thou

A The War Z már Steamen is elérhető

A Hammerpoint Interactive zombis-túlélős MMO-ja mostantól Steamen is megvásárolható. A The War Z jelenlegi kliense "Foundation Release" állapotban van ami azt sejteti, hogy bár az alapfunkciók mind a helyükön vannak, ez még nem a végleges változat és a fejlesztők folyamatosan bővíteni fogják.

Szólj hozzá!

2012.10.29.
10:54

Írta: Thou

Online játékok

Most egy oldalt szeretnék ajánlani nektek ahol rengetek online játékot találhattok ingyen. Ezen az oldalon több mint 100 ingyenes játék vár mindenkit, amiknek nagy előnye, hogy nem kell gépre telepítened őket ahhoz, hogy játssz velük!

Egy csomó kategóriát találsz itt, pl akció, autós, lányos stb játékok, így bármilyen játék stílust is szeress itt nem fogsz unatkozni! Próbáld ki őket!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok j

süti beállítások módosítása